top of page
Duurzame energie
OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBARE ELEKTRICIEN IN MOESKROEN? KOFELEC IN MOESKROEN VERZORGT AL UW ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IN HENEGOUWEN EN WEST-VLAANDEREN.

Kofelec, algemene en industriële elektriciteitswerken in Moeskroen

Ervaring en knowhow op het gebied van elektriciteit

Na vele jaren deel te hebben uitgemaakt van een grote industriële elektriciteitsmaatschappij, heb ik mijn eigen bedrijf opgericht: Kofelec. Vanuit Moeskroen werken wij nu voor particulieren en industriëlen in het hele Waalse en Vlaamse Gewest. Doe een beroep op onze diensten.

Een brede waaier aan diensten

Ons team van professionals voert al uw algemene elektriciteitswerken uit volgens de regels van de kunst. Wij komen tot bij u thuis voor de installatie van elektrische toestellen of om uw nieuw elektrisch netwerk aan te leggen.

 

Als u een oud huis renoveert, zullen wij nagaan of het bestaande netwerk geen veiligheidsrisico vormt voor u en uw gezin. Doe een beroep op Kofelec voor een upgrade die conform is aan alle toepasselijke normen en wetten. Wij maken ook schema's voor professionals.

Noodreparatie in geval van stroomuitval

In geval van nood staan wij tot uw beschikking voor een snelle reparatie. Dankzij onze knowhow en jarenlange ervaring lossen wij elk probleem efficiënt en duurzaam op. Geniet van de voordelen van een baas ter plaatse die er altijd is: kies voor Kofelec.

 

Als het gaat om industrieel elektrotechnisch werk, bent u bij Kofelec aan het juiste adres. De materialen die wij gebruiken en onze aandacht voor detail op al onze sites garanderen uw bedrijf onberispelijke resultaten.

electriciteitspanne

Wenst u meer informatie over onze algemene elektrische diensten? Aarzel niet langer en neem onmiddellijk contact op met Kofelec in Moeskroen.

bottom of page